Smördegsflarn med rödbetor och fetaost

Elin skriver:
 

Snabbfixat (om man har koka rödbetor) som lättlunch eller en förrätt. Kan tänka mig att det blir gott med getost också (fast getost är ju gott till allt. Punkt.)
 

 
Ett stort flarn
 
1/3 smördegsplatta
1 msk cream cheese
2 kokta, kalla rödbetor
1/3 paket fetaost,ca 50 g
1 msk honung
Torkad rosmarin
Salt,peppar
 
Sätt ugnen på 200-225 grader. Lägg smördegsplattan på en plåt med smörpapper. Bred ut creem cheesen tunnt men spara 1 cm i kanterna. Skiva betorna och fördela ovanpå. Smula över fetaosten, ringla över honung och krydda. Grädda sedan 10-15 min mitt i ugnen tills allt fått lite färg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0