Strömmingslåda och lite gnäll
Elin skriver:
Denna helgen har inte varit rolig. Jag har varit långledig, fredag-måndag, utan något att göra eller någon att umgås med. Dessutom har jag bränt mig rejält på en bullplåt och bitit av ett fäste till metalltråden (
Fy sjutton! Nu vill jag bara ha nästa helg för då ska jag åka hem igen och mysa!
Nog med gnäll, här är riktig tantmat: Strömmingslåda!

4 portioner
600 g strömmingsfile
2 dl grädde
Ca 1/2 dl kaviar
Dill
Salt, Peppar
Ströbröd + några smörklickar
Sätt ugnen på 200 grader. Rulla ihop strömmingen med skinnsidan utåt och placera i en form. Salta lätt. Blanda ihop grädde, kaviar och dill och häll det över fisken. Salta och peppra lite till. Strö över ströbröd och klicka över smör. Grädda ca 20 minuter. Servera med ris eller potatis.
Kommentarer
Postat av: Hannah
Nämen hej Elin! Hittade hit genom en kommentar hos spiderchick. Hoppas allt är bra i Örebro :)
Svar:
Elin Karlsson
Trackback