Chevre chaud

Elin skriver:
 

En enkel rätt när man inte är så hungrig, men dock supergod! Jag gillar att getosten inte smakar så mycket get utan ger en mer neutral smak.
 
 
 
 
1 portion
 
1 skiva surdegsbröd
ca 50 g chevré
Honung
Enkvist rosmarin
Lite rostad, flagad mandel
Olja + smör
Salt, Peppar
 
Blandad sallad
 
Sätt ugnen på 250 grader. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och stek brödskivan en stund. Lägg på en plåt med osten ovanpå brödet. Ringa över lite honung och toppa med en rosmarinkvist + salt och peppar. Gratinera tills osten fått färg, ca 5-10 minuter. Strö över flagad mandel och ät med sallad.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

på söndag så jobbar jag tyvärr, från halv 8 på morgonen till 8 på kvällen:/

2012-07-29 @ 18:13:25
URL: http://jennnifercarlsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0