Pasta med pumpa

Elin skriver:

När man har lite Butternut-pumpa över, vad gör man då? Jo, man slänger ihop en vansinnigt god pasta!
 
 
1 portion
 
1 portion pasta
ca 100-150 g butternut squash
1/2 röd paprika, tärnad
En skvätt grädde
Olja
Salt, Peppar
Parmesan
 
Börja med att skala och tärna pumpan. Stek den i olja på mellanhög värme tills den är mjuk, ca 15 minuter. Koka under tiden pastan. När pumpan nästan är genomstekt, tillsätt paprikan. När grönsakerna är genommjuka slänger du i en skvätt grädde + lite pastavatten ( stärkelsen i pastavattnet gör att såsen fastnar bättre på pastan). Nu borde du ha en gräddig sås så blanda då ihop den med pastan. Salta, peppra och toppa med nyriven parmesan. Himmelskt!
 
Ikväll ska mamma komma hit och imorgon ska vi åka genom snöhögarna till Nora Julmarknad. Mysigt =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0