Halloumi med CousCous-sallad
Elin skriver:
Nu jäklar tar jag lov, 3 veckor till på köpet( och förtränger tentan i januari...ehm.)! Här ska bakas och lagas julgodis, bröd, julmat och jag vet inte allt. Så om sisådär 3 timmar är jag hemma i bästa Östergötland =)
Här är en snabb lunch som är supergod!
2 portioner
1 halloumi-ost
2 portioner cous cous
Ett gäng körsbärstomater
1/2 gul paprika
1/2 gul lök
Några basilikablad
Salt, peppar, olivolja
Skiva löken och fräs mjuk på låg värme i olja.Tärna paprikan och släng i kastrullen. Halvera tomaterna och kör i dem med. Låt puttra på svag värme medans du steker haullomin. Det är bara att skiva den och steka i en varm panna tills osten är gyllene på båda sidor. Strimla basilikan och blanda med grönsaker och cous cous. Klart!
Kommentarer
Trackback