Livet i en matlåda
Elin skriver:
I och med att jag större delen av min vakna tid befinner mig på sommarjobbet (eller till/från det) måste jag ju ha med mig en matlåda! Jag har precis gjort i ordning morgondagens och det blev ett ta-vad-du-hittar-i-frysen-och-förvandla-det-tema.

Falafel med kryddig bulgursallad
6 stora falaflar (heter det falaflar i flertal?)
1 portion kokt bulgur
1/2 burk majs
1-2 dl gröna ärtor
Kryddor ( Jag använde curry, spiskummin ,chillipulver, paprikapulver och torkad basilika)
Olja
Stek på falaflarna i lite olja. Blanda grönsakerna med bulguren och kryddorna. Servera med youghurtsås.
( Och ja, jag är emot halvfabrikat. Men falaflarna är faktiskt ett helt okej alternativ, om man nu ska äta halvfabrikat, då de inte innehåller så mycket läskigheter)
I och med att jag större delen av min vakna tid befinner mig på sommarjobbet (eller till/från det) måste jag ju ha med mig en matlåda! Jag har precis gjort i ordning morgondagens och det blev ett ta-vad-du-hittar-i-frysen-och-förvandla-det-tema.

Falafel med kryddig bulgursallad
6 stora falaflar (heter det falaflar i flertal?)
1 portion kokt bulgur
1/2 burk majs
1-2 dl gröna ärtor
Kryddor ( Jag använde curry, spiskummin ,chillipulver, paprikapulver och torkad basilika)
Olja
Stek på falaflarna i lite olja. Blanda grönsakerna med bulguren och kryddorna. Servera med youghurtsås.
( Och ja, jag är emot halvfabrikat. Men falaflarna är faktiskt ett helt okej alternativ, om man nu ska äta halvfabrikat, då de inte innehåller så mycket läskigheter)
Kommentarer
Trackback