Canellonni med keso och spenat
Canelloni med spenat och keso, 2 portioner
En sats bechamélsås
En sats tomatsås
Färska lasagneplattor ( 8 st till två portioner)
150 g keso
Fryst spenat ( jag vet inte exakt mängd, men ta så det blir en jämn blandning med keson)
Muskotnöt
Chillipulver
Salt, peppar
Parmesanost
Tina spenaten i en kastrull och krydda med salt,peppar, muskotnöt och chilli. Blanda i keson så att det fördelas jämnt i spenaten. Bred ut lite bechamélsås i botten på en ugnsfast form. Fördela fyllning på lasagneplattorna och rulla ihop dem till rör. Varva tomatsås och bechamélsås över canellonnin och avsluta med riven parmesan.
Grädda i 175 grader ca 5-10 minuter, och sätt gärna på grill sista stunden för att få färg på osten. Servera med en sallad och massa färskriven parmesan.