Sallad med parmesan
Elin skriver:
Vi köpte hem en bit riktig parmesan häromdagen, och jösses, nu vill jag ha parmesan på allt! Denna sallad är dessutom den perfekta maten dåmanblir riktigt mätt, menändå känner sig nyttig.
Vi köpte hem en bit riktig parmesan häromdagen, och jösses, nu vill jag ha parmesan på allt! Denna sallad är dessutom den perfekta maten dåmanblir riktigt mätt, menändå känner sig nyttig.
1 portion
En näve ruccola
En näve salladsblad
3 halvljumma, kokta rödbetor
Några oliver
1 avokado
1/2 röd paprika
Körsbärstomater
2-3 msk rostade solroskärnor
Massa parmesan
Olivolja
Flingsalt och Peppar
Fördela salladsbladen på en stor tallrik. Skiva upp avokadon och klyfta rödbetorna. Strimla paprikan och halvera tomaterna. Lägg allt på salladsbladen och ringla över olivolja. Salta och peppra. Strö över solroskärnor och avsluta med att hyvla över en riktigt god parmesanost. Mums!
Kommentarer
Trackback