Fyllda tomater

Elin skriver:
 
Jag gjorde detta enbart för att jag var sugen på potatismos. En jättebra anledning att äta tomater...Men goda blev de, även om jag kanske ska dra ner på vitlöken nästa gång.

 
 
 
 
1 portion
 
2 tomater
ca 1/2-1 dl ströbröd
1/2 klyfta finhackad  vitlök ( eller ännu mindre)
Färsk persilja
Olivolja
Salt, peppar
 
Sätt ugnen på 200 grader. Skär av ett lock på tomaterna och gröp ur dem. Blanda urgröpet med ströbröd, olivolja och vitlök. Hacka ner persilja i röran, krydda och blanda ihop till en fast smet. Fyll tomaterna med röran och ställ i en oljad form. Baka ca 20 minuter, lägg på locket och baka 10 minuter till. Äts förslagsvis med potatismos =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0