Panerad fisk

Elin skriver:
 
Istället för köpe-fiskpinnar är här ett enkelt grundsätt att panera fisk:
 
 
 
 
Fiskbitar, frysta och upptiade går finfint. Jag använde 1 fryst torskblock.
1 ägg
Mjöl
Ströbröd
Smör att steka i
 
 
Vänd fiskbitarna i mjöl. Vispa sedan upp ägget och doppa fisken i. Det sista badet fisken får blir i strörbrös. Stek den sedan i massa smör, paneringen suger upp mycket fett...Stek dem gyllene på båda sidor. Paneringen skyddar fisken från att bli torr och den blir jättegod!
 
 
 
 
 
 
Till kan man servera denna enkla röra gjord på riven parmesanost och cremé fraiché. Superenkelt och jättegott! Sedan behöver man ju inte stajla med en hemodlad sockerärta om man inte vill...=)
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0