Ugnsbakad torsk
Elin skriver:
Fisk är gott. Fisk med citron är ännu godare.
2 torskbitar ( kolla så de är miljö-''säkra'')
2 små knipplökar
1/2 citron
Lite olja
Salt, Peppar
Sätt ugnen på 150. Lägg torsken i en form. Skiva löken och citronen och lägg på fisken. Ringla över lite olja och krydda med salt och peppar. Ställ in i ugnen ca 20 minuter tills fisken är klar innuti. Servera med citronyoughurt (turkisk youghurt blandad med rivet citronskal + saft) och potatissallad.
Fisk är gott. Fisk med citron är ännu godare.
2 torskbitar ( kolla så de är miljö-''säkra'')
2 små knipplökar
1/2 citron
Lite olja
Salt, Peppar
Sätt ugnen på 150. Lägg torsken i en form. Skiva löken och citronen och lägg på fisken. Ringla över lite olja och krydda med salt och peppar. Ställ in i ugnen ca 20 minuter tills fisken är klar innuti. Servera med citronyoughurt (turkisk youghurt blandad med rivet citronskal + saft) och potatissallad.
Kommentarer
Trackback