Inlagda klarbär
Elin skriver:
Äntligen är internet tillbaka! Ett ofrivilligt internetstrul har lett till bloggtorka, så tro för allt i världen inte att jag har glömt bort er! Under denna tid har jagdessutom varit oerhört krativ några dagar vilket ledde till massa spännande saker, här kommer ett experiment:
Socker
Rom
Börja med att kärna ur alla bär (en hårnål är ett oumbärligt verktyg). Varva sedan klarbär och socker i en glasburk och fyll upp med rom så att det täcker bären. Låt stå i kylskåp i en månad.
Ska bli spännande detta...
Äntligen är internet tillbaka! Ett ofrivilligt internetstrul har lett till bloggtorka, så tro för allt i världen inte att jag har glömt bort er! Under denna tid har jagdessutom varit oerhört krativ några dagar vilket ledde till massa spännande saker, här kommer ett experiment:
Inlagda klarbär ( eller körsbär)
Klarbär, eller körsbär
Socker
Rom
Börja med att kärna ur alla bär (en hårnål är ett oumbärligt verktyg). Varva sedan klarbär och socker i en glasburk och fyll upp med rom så att det täcker bären. Låt stå i kylskåp i en månad.
Ska bli spännande detta...
Kommentarer
Postat av: Syrran
Då blir det klarbärslikör och inlagda klarbär i ett lixom ;)
Trackback