Inlagda klarbär

Elin skriver:

Äntligen är internet tillbaka! Ett ofrivilligt internetstrul har lett till bloggtorka, så tro för allt i världen inte att jag har glömt bort er! Under denna tid har jagdessutom varit oerhört krativ några dagar vilket ledde till massa spännande saker, här kommer ett experiment:

 

Inlagda klarbär ( eller körsbär)

 

Klarbär, eller körsbär
Socker
Rom

Börja med att kärna ur alla bär (en hårnål är ett oumbärligt verktyg). Varva sedan klarbär och socker i en glasburk och fyll upp med rom så att det täcker bären. Låt stå i kylskåp i en månad.

Ska bli spännande detta...


Kommentarer
Postat av: Syrran

Då blir det klarbärslikör och inlagda klarbär i ett lixom ;)

2011-07-20 @ 20:23:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0